Državna mreža Zhejiang Power Da bi omogućila prvu internetsku + Smart Energy Dual Demonstracionu bazu u Kini

- Dec 19, 2017 -

Dana 30. novembra, Državna mreža Zhejiang Power je zvanično pokrenula "Dvostruku demonstracionu bazu interneta + pametnu energiju" (u daljem tekstu "Model baza"), prva u svojoj vrsti u energetskoj industriji zasnovana na temi "Internet + Smart Energy "Demonstrativna baza, što ukazuje na to da tradicionalni prenos energije i distribucije na novu vrstu poslova energetskih integrisanih usluga donosi ogroman korak napred.

Istog dana, Državna mreža Zhejiang Power je takođe objavila četiri "Internet +" proizvoda, kao što su APP4.0, Power Cube, Energy Bean i "Enjoy +", koji su modeli "Internet + Power Marketing". na terenu.

PDA PDA, prethodnica APP4.0, je glavna tehnička podrška za promociju "jedan po jedan" na državnoj mreži "Zhejiang Electric Power Co., Ltd.". "Sada za moćan posao je stvarno zgodan, vidite me, su na telefonu da se prijavljuju, ne moraju se pokrenuti jednom! " Do januara sledeće godine ručna snaga APP4.0 donosi više iznenađenja. Kroz to, korisnik može da prati struju kod kuće; snimanje fotografija može automatski identifikovati ulaznu sliku, eliminišući potrebu da korisnici popune poslovne korake.

Pored toga, Pocket Power APP4.0 je dodao i novu električnu magičnu kocu, energetski pasulj, "Zhen enjoy +" novu uslugu. U električnoj kocki unesite porodični broj, veličinu i druge osnovne informacije, moći će vam pružiti profesionalni i personalizovani program dekoracije i budžeta. Prema energetskim pasuljima uskladištenim u korisničkim informacijama, može se izračunati nivo snage korisnika i na osnovu specifičnih informacija o snabdevanju kako bi se korisnicima pružila personalizovana usluga. Pored toga, "Enjoy enjoy +" je posvećen poslovnim korisnicima, on može pružiti poslovne korisnike naučnim indeksom snage, ekskluzivnim menadžerom, električnom klasi, opremom, medicinskim uslugama i drugim četri službe.


Povezane vijesti

Srodni proizvodi

  • Prenosni pol
  • Guided Tower
  • Čelični Monopole
  • Telecom Pole
  • Kamuflažni toranj
  • Solarna konzola za napajanje