Državna mreža Zhejiang Power izvodila dvostruko 11 napajanje u umu

- Dec 19, 2017 -

Kina Vesti Net Zhejiang Vesti 10. novembar, jesen je vreme hladno. U Jiaxing Yuantong Express štabu u maloj distributivnoj sobi, iz državne mreže Jiaxing Power Company Xu La i predstavnika proizvođača utrka s vremenom za instaliranje pet nisko-naponskog prekidača 15 izlazne ploče za izolaciju, znojenje od njegovog kaciga preko njega Ispred glave.

"Prije nekoliko dana, majstor Xu je bio na putovanju, nije bio u stanju da napaja operaciju prekida, rekao je nekoliko dana kasnije, ali nije mislio da je stvarno došao." Xu povlačenje je rekao da to radi, tako da je Jiaxing Yuantong Express osoba zadužena Zhang Jialiang Vrlo dirljivo. Kako se dvostruko približavaju, mogu samo da napajaju pola sata, mogu samo da izaberu period podne.

Ovaj reporter je saznao da je dvostruki dolazak ovog online potrošačkog karnevala, Zhejiang sistem napajanja testom. Trenutno najveći deo domaćeg sortiranja u logističkoj industriji radi sa poluautomatskim uređajem za distribuciju sa automatizacijom, neke logističke kompanije su u potpunosti automatizovane distribucije, što ukazuje na veće zahteve za pouzdanost snabdevanja električnom energijom. Pored toga, provincija Zhejiang, kao glavna potrošačka mreža, ima drugu po veličini kurirsku službu u zemlji. Bez obzira na to da li je dostava logistike ili isporučena elektronska porudžbina, stabilnost zahteva za opremom za napajanje je veća.

Kako bi se "seckala ruka" sigurno kupiti kupiti, Državna mreža Zhejiang Electric Power osigurati da dvostruko 11 online kupovina gast stabilnosti napajanja.


Povezane vijesti

Srodni proizvodi

  • Pocinčani čelični stup
  • Steel Pipe Tower
  • Energetska čelična struktura
  • Spoljna čelična struktura
  • Solarna konzola za napajanje
  • Čelični čelični vijak