U ponedjeljak počinje zamjena šestog električnog polja električne energije

- Aug 13, 2018 -

Očekuje se da će projekat zamjene serije elektroenergetskih stubova duž Šesta ulica u McAlesteru koji će započeti u ponedjeljak i nastaviti do 26. januara, očekuje da dovede do nekih problema sa saobraćajem.

Jedan pol će biti zamenjen u ponedeljak, 15. januara, između 14h i 22h. Pol je na Šesti ulici, južno od Carl Albert Parkwaya i severno od Avenida East Choctaw. Na severozapadnoj traci Šeste ulice na tom području biće zatvorena dok će se zameniti stub, kaže Frank Phillips, menadžer za spoljne poslove u kompaniji Public Service Oklahoma u McAlester kancelariji.

Rad na zamjeni još 10 polova duž severne šeste ulice zakazan je za utorak, 16. januara, sa radom zakazanim od 7. do 22. ujutro do 26. januara od strane kompanije Line Tec Services. Planovi zahtevaju da posao počne na Vašingtonskoj aveniji i nastavi sjeverno do Electric Avenue.

Polovi se postavljaju na zamjenu duž rute koja vodi do McAlester javnih škola Parker Intermediate Center. Phillips je rekao da je stupio u kontakt sa MPS superintendentom Random Hughes i gradom McAlesterom o projektu zamjene polova duž severne šeste ulice.

"RoadSafe Traffic Systems, profesionalna služba za kontrolu saobraćaja, upravljaće saobraćajem po potrebi tokom ovih zamena polova, a vozači treba da posvete povećanu pažnju oko radnih područja", rekao je Phillips.

Novi polovi će biti instalirani umesto polova koji su pregledani i utvrđeni da trebaju zamene, kaže Phillips.

Povezane vijesti

Srodni proizvodi

  • Električni prenosni toranj
  • Power Distribution Pole
  • Električni stub
  • Energetska čelična struktura
  • Televizijski toranj
  • Bol u kompletnom navoju