U narednih pet godina Kina će izgraditi više od 300 mikro-mrežnih projekata

- Dec 19, 2017 -

1. aprila Nacionalna komisija za razvoj i reforme zvanično je objavila "Katalog nacionalnih ključnih tehnologija štednje energije i nisko-ugljeničnih tehnologija za promociju" (dio niske emisije ugljenika iz 2017. godine) (u daljem tekstu: "Katalog") sa pogledom u cilju promovisanja ostvarenja cilja Kine za kontrolu emisije gasova staklene bašte.

Podrazumeva se da "direktorijum" obuhvata nefosilna goriva, supstituciju goriva i sirovina, smanjenje emisije i smanjenje emisije ugljen-dioksida, uhvaćivanje i korišćenje ugljenika, skladištenje ugljenika i drugih pet glavnih oblasti, ukupno 27 nacionalnih ključeva promocija nisko-ugljičnih tehnologija.

Reporter je primetio da tehnologija za skladištenje energije za mikro mrežu prvo rangira "direktorij", njegov značaj je očigledan.

Tehnologija primene tehnologije za skladištenje mikro-mreža za poboljšanje energetskog pristupa "direktorijum" ukazala je na to da je primjena mikro-mrežne tehnologije za skladištenje energije tehnologija nultog ugljenika mogla primijeniti na sve vrste mikro-mrežnih projekata energetske industrije i distribuirati vjetrobransko skladište, projekt optičkog skladištenja. Tehnološki pristup nacionalnim patentima izuma, patentima korisnih modela 3 i 2015. godine od strane Guangdong provincijskog instituta za elektrotehnike organizovali su procjenu naučnih i tehnoloških dostignuća. Preduzeće se nalazi u:

Poslednjih godina, kako bi u potpunosti iskoristila obnovljivu energiju i riješila problem efikasnog pristupa distribuiranoj mreži električne energije, Kina je aktivno izvršila istraživanje na mikro-mreži i postepeno napredovala u izgradnji demonstracionih projekata mikro-mreže.


Povezane vijesti

Srodni proizvodi

  • 4 Legged Telecom Tower
  • Ćelija na kuli
  • Wind Power Generator Tower
  • Fotonaponski držač
  • Čelični čelični vijak
  • Bol u kompletnom navoju