Dizajn električne energije tranzita urbane šine

- Dec 19, 2017 -

Sa brzim razvojem nacionalne ekonomije i ubrzanjem urbanizacije, urbani železnički tranzit takođe je ušao u period brzog razvoja. Takođe je postepeno postao veoma važan dio urbanih sistema javnog prevoza. Trenutno uglavnom postoje podzemne željeznice, lake šine, tramvaj, maglevski voz i tako dalje. To su energetski uštede, pokrajinske, pokrajinske, sve vreme, saobraćajni kapaciteti, sigurnost i tako dalje.

Trenutno, uske snabdevanje električnom energijom u urbani železnici uglavnom centralizovano snabdeva energijom i decentralizovano snabdevanje električnom energijom na dva načina. Uvođenje podstanica, centralizovanog napajanja, potrebe za postavljanje glavne trafostanice, uvođenje manje snage iz mreže, pristup visokonaponskom napajanju ne uključuje transformaciju transformatorske stanice u urbanim i ruralnim područjima, od urbane i ruralne električne mreže koja dovodi do glavni transformator urbane željezničke tranzitne električne energije Električna energija po malom broju kablovskih puteva, pouzdanost velike snage, jednostavna primjena elektroenergetike, korisnici urbanih i ruralnih električnih mreža manje pogođeni, jednostavno rukovanje i upravljanje. Distribuirano napajanje, trafostanica, postrojenja za spuštanje transformatora iznad postojeće rešetke u blizini elektrode, dva nezavisna napajanja, tranzit železnice bez glavne trafostanice.

Trenutno postoje uglavnom dva načina za trenutni tok kroz mrežu vuče tranzita urbane šine u našoj zemlji. Jedna je što su kontaktne šine podložne protoku, a druga je mreža za nadzemne kontakte. Kontaktne šine podeljene su na DC750V i DC1500V. Ova dva su bolja od nosača kontaktnih šina, sistem je lako održavati, ali investicija je velika, a brzina vožnje je niska, postoje neki potencijalni problemi sa sigurnošću. Za razliku od toga, tehnologija nadzemnih vodova je zrela, male investicije, veća brzina, visoka sigurnost i pouzdanost.


Relevantne industrije znanja

Srodni proizvodi

  • HV prenosni toranj
  • Samonosivi stub
  • Samopodešavajuća jarbol
  • Krovni vrh nosača
  • Fotonaponski držač
  • U Bolts