Razvoj čiste energije koja se suočava sa izazovima

- Dec 19, 2017 -

Prvo, unapređenje mehanizma čistog razvoja energije

Za razvoj čiste energije potrebna je koordinacija i ponovno uspostavljanje odjeljenja, a nadzorni rad različitih odeljenja treba dalje poboljšati. Zbog toga što nema koordiniranog međuresorskog rada, što dovodi do decentralizacije resursa, nedostatka resursa i problema sa ponovnim izgradnjom platforme, iako su uvedene neke politike čistog razvoja energije, ali je implementacija previše teška, pa se politika treba poboljšati, implementacija intenziteta Više za nadogradnju.

Pitanje dva, za čisti razvoj energije potrebno je ukupno planiranje

U mnogim regionima, cilj razvoja čiste energije nije u skladu sa ciljem nacionalnog planiranja. Skala i rešenje nisu izbalansirani. Skala novog razvoja energije je prevelika, što rezultira nedovoljnim kapacitetom za lokalnu potrošnju. Razvoj i upravljanje čistom energijom nije ravnomerno, otežavajući razvoj čiste energije. Razvoj čiste energije i razvoj nacionalne mreže nisu jedinstveni. Iako bi trebalo da budu proglašeni mnogi nacionalni planovi za obnovljivu energiju, od tada nisu vidjeli nikakav uvod. Ovo je ozbiljno ometalo razvoj energetskih resursa i elektroenergetske mreže.

Tri pitanja, razvoj vjetroagregata na podmorju nije dovoljan

Vjetrenjača na jugoistočnoj obali zemlje je bogata, tako da ima veliki potencijal za proizvodnju energije vjetra, što je od velikog značaja za poboljšanje domaćih tehnologija čiste energije. Trenutno je tehnički nivo vjetroagregata offshore relativno nizak, a tim za istraživanje i razvoj je u povoju. Vjetroelektrane na vjetrobranu uključuju mnoge oblasti, tako da je odobravanje projekta teže, a mehanizam utvrđivanja cijene vjetroelektrana na vjetru još nije formiran, što je neželjeni efekat za investitore.

Pitanje četiri, tržište čistih energetskih aplikacija koje treba razviti

Nova energija se primenjuje na sva polja, nova energetska vozila moraju biti ojačana na mnogo načina, kao što su punjenje objekata za nova energetska vozila, nova energetska vozila do sada koja još nisu popularizovana, ova pitanja treba razmotriti. Iako vlada daje određenu podršku i pomoć, još uvek nema fundamentalnih rješenja problema.


Relevantne industrije znanja

Srodni proizvodi

  • Čelični Monopole
  • Strujna čelična konstrukcija
  • Mobilni Radio čelični toranj
  • Čelična ograda
  • Wind Power Generator Tower
  • Tappered Light Light